Ενα μέρος για σας πω αυτά που πολλές φορές σκέφτομαι και δεν υπάρχει τρόπος να ξεκινίσεις να τα πεις σε κάποιον. Ένα σχοινί μου πάνω του θα υπάρχουν κόμποι απο τις σκέψεις μου και όταν το πίασω απο την αρχή θα δω τι αλλαξε και τι έχω γίνει. Εσύ που το διαβάζεις ελπίζω μονο να το βρεις ενδιαφέρον... Καλως όρισες...

25 March 2009

Δύο ειδών ανθρώποι


Υπάρχουν δύο ειδών ανθρώποι σε αυτόν τον κόσμο:
Αυτοί που πιστεύουν οτι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν ήταν όλοι σαν εκείνους, και εκείνοι που πιστεύουν οτι όλοι είναι σαν αυτούς απλά αυτοί είναι πιο έξυπνοι...












...και ψάχνοντας μια εικόνα να ταιριάζει στο post αυτό τυχαία βρήκα αυτήν που βλέπετε τώρα που ουδεμία σχέση έχει με το άρθρο (εψαχνα στο google με την λέξη contradiction).
Εκέι που ήταν η εικόνα είχε ένα γνωμικό του Burtrand Russell που ταιριάζει τόσο πολύ με την ιδέα του άρθρου που η σύμπτωση με τρόμαξε... Ιδου:

The fundamental cause of trouble in the world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.

3 comments:

Talk Show Host said...

"The fundamental cause of trouble in the world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt"

-> So true...

Καλημέρα!

the Idiot Mouflon said...

"There are two kinds of people in this world; those who think there are two kinds of people and those who are smart enough to know better"

- Tom Robbins, "Still Life with Woodpecker"

Anonymous said...

http://mariatweety.blogspot.com

FILOI MOU DITE TO AUTO GIATI ENA NEO KORTSAKI MAS XREIAZETAI GIA NA THS DWSOUME DYNAMH OLOI MAS.

EYXOMASTE OLOI MAS NA TA KATAFEREI
GIATI TO A3IZEI EINAI MOLIS 23 ETWN

MIKROULA MOU TWRA POU EISAI KAI STO LONDINO SOU EYXOMAI NA EPISTREPSEIS SYNTOMA KONTA MAS DYNATH

SAS EYXARISTW

GEORGE