Ενα μέρος για σας πω αυτά που πολλές φορές σκέφτομαι και δεν υπάρχει τρόπος να ξεκινίσεις να τα πεις σε κάποιον. Ένα σχοινί μου πάνω του θα υπάρχουν κόμποι απο τις σκέψεις μου και όταν το πίασω απο την αρχή θα δω τι αλλαξε και τι έχω γίνει. Εσύ που το διαβάζεις ελπίζω μονο να το βρεις ενδιαφέρον... Καλως όρισες...

28 January 2009

Free Market - όπως λέμε δωρεάν δεν πληρώνω τίποτα...

There's no such thing as a free meal. Είναι απο τα πλέον χρησιμοποιημένα ρητά στον κόσμο, ιδιαίτερα στον Δυτικό Πολιτισμό.
Τελικά όμως η εποχή που ζούμε τώρα με κάνει να το ξανασκέφτομαι αυτό. Ίσως να υπάρχει στον κόσμο των υπολογιστών. Ίσως να πληρώνεις έμμεσα με κάποιο άλλο τρόπο για το meal σου τελικά αλλά, το βαλάντιο είναι τόσο μικρό για εσένα που τελικά το κάνει αμελητέο. Απο την πλευρά αυτού που σου το παρέχει όμως, πολλά μικρά/αμελητέα βαλάντια ίσως να πληρώνουν τους κόπους του να σου παρέχει το free meal.
Αυτό θα είναι το πρώτο απο μια σειρά απο άρθρα που θα δείξουν σε αυτούς που το διαβάζουν πώς να την βγάλουν δωρεάν κάνοντας πολλές απο τις δουλειές που θέλουν να κάνουν μέσω δωρεάν υπηρεσιών και προγραμμάτων( και παράλληλα νόμιμων).

No comments: